nlc.hu
Aktuális

Vécéző nőkről készített videókat

Vécéző nőket videózott titokban Budapesten és a Balatonon, ez vár most a kukkolóra

Az egyik sértett szúrta ki a fiatalembert.
wc

A Kaposvári Járási Ügyészség jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat azzal a húszas éveiben járó váci férfival szemben, aki mellékhelyiséget használó nőkről készített videófelvételeket a tudtukon kívül.

Az ugyeszseg.hu beszámolója szerint a férfi 2023 májusában és júniusában egy budapesti szórakozóhelyen, illetve 2023 nyarán egy Balaton-parti fesztiválon elrejtőzött a nyilvános, a női mellékhelyiséggel szomszédos vécéfülkében azért, hogy vécéző nőket videózzon titokban. A kukkoló, amint meghallotta, hogy bemegy valaki a szomszédos vécébe, a mobiltelefonját a fülkék közös oldalfala felett átemelte, majd felvette az illemhelyiség használatát.

A vádlott Budapesten, valamint a Balaton-parton egyaránt 8-8 sértettről készített ilyen módon felvételeket, mígnem az egyik sértett észrevette, és előbb a férjét, majd a fesztivál biztonsági szolgálatát értesítette a történtekről.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a kukkoló férfira.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top