nlc.hu
Aktuális

Luxusautókkal van tele a Szent Margit Gimnázium udvara

Luxusautók parkolnak a budai Szent Margit Gimnázium udvarán, megszólalt az igazgató

Kérdés, kik állnak be oda ezekkel a feltűnően drága kocsikkal.
luxusautó

A budai Szent Margit Gimnázium felújított parkjának egy része parkolóvá alakult, ami luxusautókkal van tele – tudta meg a Telex. A portál szerint a BMW-kkel, Audikkal biztosan nem a tanárok járnak dolgozni, és az iskolával egy ingatlanban működő felnőttképző vállalkozás munkatársainak is csak 3 hely jut, így feltehetően a szomszédos irodaház bérlői parkolhatnak ott. Érdekes módon az érintett kertrészt a felújítás után akkor alakították át parkból parkolóvá, amikor a Ménesi út oda eső szakaszán fizetős lett a parkolás – jegyzi meg a Telex, amely megpróbált utánajárni, hogy mégis kik állnak be a luxusautóikkal az iskola udvarára.

A portál érdeklődésére, miszerint esetleg az iskola pedagógusai járnak-e be dolgozni BMW-kkel vagy Audikkal, Vízhányó Zsolt igazgató a következőket válaszolta: lehet olyan pedagógus, aki családi helyzete miatt használ ilyen autót, másfelől örülne annak, ha minden kollégája ilyen autókkal közlekedne. Azt azonban nem vizsgálja és nem is vizsgálhatja, ki milyen autóval jár a tantestületből. Arról viszont nem adott felvilágosítást, hogy kik használhatják parkolásra az iskola kertjét.

Az feltételezhető, hogy a szomszédos irodaház bérlői parkolnak ott a feltűnően drága autókkal, ám erről nem adott felvilágosítást a Ménesi Office Center. Állítják, ők csak üres helyiségek bérbeadásával foglalkoznak.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top