nlc.hu
Aktuális

Zsákbamacska lett az át nem vett csomagokból

Megdöbbentő: át nem vett csomagokat árusítanak zsákbamacskaként egy pécsi bolhapiacon

Ömlesztve veszi az árus, 2500 és 4500 forintot kér értük.
csomag

Veszett el már küldeményed? Lehet, hogy éppen egy bolhapiacon árulják zsákbamacskaként! A Telex cikke szerint a pécsi vásár bolhapiacán ismeretlen tartalmú, külföldi címzetteknek szóló küldeményeket árusítanak. Még az eladó sem tudja, mi van bennük. Elmondása szerint ömlesztve lehet ezeket megvenni, sokszor liciteken). A csomagok címzettjei között vannak németek, csehek és lengyelek, de fel-felbukkan egy ukrán csomagküldő szolgálat neve, és a legnagyobb online áruházak könnyen beazonosítható csomagolása is.

A kisebbeket 2500, míg a nagyobbakat 4500 forintos áron árulják zsákbamacskaként. „Nekem visszatérő vásárlóim vannak! Voltak okosórák, navigáció, múlt héten két jegygyűrű például. És egyszer volt 5 uncia arany. 3 millió” – büszkélkedett az eladó.

Mint kiderül, vannak azonban olyan árusok, akik még ezzel is csalnak: átnézik a csomagokat, visszaragasztják, majd 200 forint értékű árukat hagynak benne és online árulják.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top