nlc.hu
Aktuális
Igazgatója szerint nem vonták vissza a Qualitas Gimnázium működési engedélyét.

Nem is vonták vissza a Qualitas Gimnázium engedélyét – állítja az igazgató

Ott Ferenc, a Qualitas Gimnázium igazgatója közleményt adott ki.

Ott Ferenc, a múlt kedden tanítás közben kiürített soroksári Qualitas Gimnázium igazgatója szerint az iskola működési engedélyét nem vonták vissza. Ott szerint a kormányhivatal csak a visszavonás lehetőségéről kezdett vizsgálatot – írja a 24.hu.

Az intézményben tanulók családjait személyesen keresték fel a kormányhivatal munkatársai, közölve, melyek azok az iskolák, ahol a diákok folytathatják tanulmányaikat,

Qualitas Gimnázium

Qualitas Gimnázium, forrás: RTL Híradó – videó

miután a Qualitas székhely nélkül maradt,

ezért a hivatal köteles visszavonni az engedélyét. Az igazgató szerint azonban

a vizsgálat eredménye nem lehet kérdéses. Jogilag székhelyünk, iskolánk a mi tulajdonunkban van. A végrehajtó szeptember 12-i cselekménye kapcsán birtokvédelmi eljárást kezdeményeztünk. Az iskola tanulóival, pedagógusaival szembeni szégyenletes eljárás után két nappal már új alternatív megoldást találtunk a további működésre. Ezen alternatív megoldást jelentő iskolaépületben

a tulajdonos 12 tanterem kizárólagos használatára adna lehetőséget,

akár napokon belül is. Az épület 21. századi színvonalú berendezésében és esztétikájában is. Az iskolaépület elárverezése amiatt történhetett meg, mert fedezetelvonás történt a továbbértékesítése során. Ezért volt lehetőség az ingatlan árverezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top