nlc.hu
Aktuális

A Kékfény volt riporterét gázolták el az M0-s autóúton szeptember 10-én

Ismert tévést gázoltak el az M0-son

Vasárnap reggel az M0-s autóúton, a kocsik között sétálgatott egy férfi, akit végül elütött egy szabályosan közlekedő autós.

Szeptember 10-én reggel az M0-s autóúton az autók között sétált egy férfi, mígnem egy szabályosan közlekedő autó elsodorta. A Magyar Nemzet kedden azt közölte, hogy a baleset során elgázolt 45 esztendős pétervásárai férfi B. B., a közmédia Kékfény című bűnügyi műsorának volt riportere.

Ismert tévést gázoltak el az M0-son

Amint azt az nlc is megírta, a volt riporterrel szemben szeptember 18-án emelt vádat az ügyészség. 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével, valamint kábítószer-birtoklás vétségével vádolják, börtönbüntetés kiszabását kérve. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy

mégis miért sétálgatott a férfi az M0-s körgyűrűn.

Balesetének körülményeit vizsgálják. B.B. 2021-től Budapesten és vidéki nagyvárosokban több ingatlant bérelt, hogy ott nők prostitúció céljából tevékenykedhessenek. Az ügyészség közleménye szerint a bérbeadókat a férfi női bűntársai segítségével tévesztette meg, hogy eltitkolja előlük a lakásbérlet valódi célját.

A lakásokat széffel és kamerával szerelte fel,

bűntársa pedig internet-előfizetést kötött. A prostituáltaknak a napi bérleti díjakat ezekbe a kizárólag a férfi által nyitható széfekbe kellett bedobniuk. Közben élőképes videókapcsolatban voltak az elsőrendű vádlottal vagy annak megbízottjával. A lakás napi bérleti díja az ország különböző részein 12-15 ezer forint volt, ennyit kellett használatuk fejében fizetni a szexmunkásoknak. A vádlott 2021 augusztusától 2023 januárjáig

több mint 37 millió forint bevételre tett szert.

Az ügyészség ezt elvenné, bár az érintett azt nyilatkozta, hogy a pénzt felélte. A közmédiának bűnügyi riportokat készítő férfi börtönbüntetésre számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top