nlc.hu
Aktuális

Robbanás Esztergomban egy rendőr meghalt, 6-7 megsérült szerdán este.

Robbanás történt akció közben, meghalt egy rendőr, 6-7 pedig megsebesült Esztergomban – frissítve

Robbanás történt Esztergomban egy családi háznál, ahová korábban fenyegetőzés miatt nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság.

A robbanás során egy rendőr meghalt, 6-7 rendőr pedig megsebesült – írja a Telex. A zavart férfihoz szerdán egyszer már kivonultak a rendőrök Esztergom külterületére, mert korábban is fenyegetőzött. A TEK felszámoló egységével érkező túsztárgyaló próbálta meggyőzni az egyre agresszívabb férfit, hogy hagyjon fel a szándékával, ám az

Egy szirénázó rendőrautó halad el a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és az Állami Egészségügyi Központ épületegyüttese előtt a főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton

felrobbantott egy vagy több gázpalackot, ami miatt ő maga is súlyosan megsérült.

A sérült rendőrök egy részét az esztergomi Vaszary Kolos Kórházba vitték, mások a budapesti Honvédkórházba kerültek. A tatabányai megyei kórházban egy teljes osztályt kiürítettek a sérültek fogadásához. Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoz.

A TEK teljesen lezárta a robbantás helyszínéhez vezető utakat,

a szomszédos házakat is kiürítették. A helyszínre érkezett Pintér Sándor belügyminiszter is.

Frissítés: 

Életét vesztette a robbantásért felelős férfi is, közölte a Telex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top