nlc.hu
Aktuális

20 embert rúgnak ki a Petőfi Rádiótól

Közel húsz embert rúgtak ki a Petőfi Rádiótól pénteken

A Petőfi Rádió legismertebb arcának is felmondtak.

A Petőfi Rádió legfontosabb zenei szerkesztője, a DJ Izil művésznéven futó Borcsik Attila is megkapta felmondólevelét pénteken – írja a Telex.

Közel húsz embert rúgtak ki a Petőfi Rádiótól pénteken

A Petőfi Rádió munkatársai a héten kaptak egy emailt

amiben az állt, hogy mindenkivel szeretnének elbeszélgetni. Pénteken pedig  racionalizálásra hivatkozva 15-18 ember kapta meg a felmondását, köztük a reggeli műsorok szerkesztői, műsorvezetői is. Borcsik Attila 2007 óta dolgozott a hajdani közszolgálati rádióban, sőt 2007-ben vele újult meg az adó zenei arculata is. A Petőfi Rádiót jelenleg a Romániából áttelepült fideszes politikus, Demeter Szilárd irányítja.

Jelenleg a Retro Rádió, a Rádió 1 és a Kossuth Rádió után

a Petőfi Rádió a negyedik leghallgatottabb adó Magyarországon. A Telex úgy tudja, hogy a Petőfin ezután inkább retro magyar slágerek és nosztalgikus zenék lesznek hallhatók. Vasárnaptól kizárólag magyar zeneszámokat sugároznak majd a csatornán, aminek új arculatához már új szlogent is gyártottak: „Petőfi Rádió – minden magyar.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top