nlc.hu
Aktuális

Egy kutya vezette az autót Szlovákiában

Gyorshajtó vizslát kapcsoltak le a rendőrök Szlovákiában

A megengedett sebességet túllépő Skoda volánja mögött nem egy ember, hanem egy mosolygós vizsla ült. A rendőrök megbírságolták a kutya gazdáját.
A sebességmérő kamera felvételén egy vizsla látható a Skoda volánja mögött

Nem hittek a szemüknek a szlovák rendőrök, amikor a sebességmérő kamera felvételein azt látták, hogy egy kutya vezette az autót.

A szlovák rendőrség a Facebookon osztott meg egy fotót, amelyen az látszik, hogy a Skoda volánja mögött nem egy ember, hanem egy mosolygós vizsla ül.

A rendőrök megállították a Šterusy (Cseterőc) község közelében, nem messze Pozsonytól lekapcsolt autót. A kutya 31 éves gazdája azt mondta, hogy az állat hirtelen ugrott az ölébe, miközben az autót vezette.

A videófelvételeken azonban semmilyen hirtelen mozdulat nem látható a kocsiban, így a férfi nem kerülte el a helyszíni bírságot.

Még szerencse, hogy nem okozott balesetet az autót vezető kutya. Korábban megtörtént, hogy egy border collie egy Jeepet vezetett, és több parkoló autóba is belehajtott.

(Kiemelt kép: Fotó: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top