Otthon

Autóba ült a kutya, és egy órán át vezetett

Egy floridai labrador adta elő a meglehetősen szokatlan manővert. Egyelőre senki sem tudja, hogyan csinálhatta.

Florida Port St. Lucie nevű városkájában eléggé megrémültek a szomszédok, amikor az ablakon kinézve meglátták a volán mögött a kutyát. Szerencsére a kalandvágyó labrador nem jutott messzire, senki sem sérült meg, és különösebb kár sem keletkezett, miután a házi kedvenc csak egy 360 fokos pályán mozgott körbe-körbe.

Ettől függetlenül az ügy azóta is számos, „nyugtalanító” kérdést vet fel, melyeket azóta sem sikerült megválaszolni, köztük azt, vajon hogyan került a kutya az autóba? És hogyan tudta elindítani? És hogyan tudott egyáltalán vezetni?

A szemtanúk pusztán a már említett jelenetet látták, mikor a kutya már ment körbe az autóval. Az biztos, hogy végül két helyszínre érkező rendőrautó állította le. A szomszéd, aki végignézte a szokatlan eseményeket, utólag nevetve mesélte, hogy amilyen profin vezetett, ő örömmel adna jogosítványt a fekete labradornak, aki különös útja során „mindössze” egy postaládát és egy szemeteskukát döntött fel. A végén a kutya is egyben szállt ki az autóból, sőt a beszámolók alapján úgy tűnt, meglehetősen büszke volt magára

Via Unilad.co.uk

Képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top