nlc.hu
Aktuális

Kémnek hitte nejét, hasba szúrta

Veszélyes kémnek hitte a 70 éves feleségét, leszúrta a tornyiszentmiklósi férfi

Akár 15 évet is kaphat.
késelés,

Veszélyes kémnek hitte a 70 éves feleségét, ezért akarta megölni egy férfi Tornyiszentmiklóson még februárban. Mint a Tények riportjából kiderül, az asszony hálóingben menekült az utcára az 56 éves párja elől, aki késsel a kezében kergette, és amikor utolérte távol a házuktól, hasba szúrta. 

A késelés előtt még a szomszédokhoz is becsöngetett az ámokfutó az éjszaka közepén, figyelmeztetni akarta őket, hogy a felesége veszélyes. Az ott élők nagyon megijedtek, de nem mertek kimenni a házból, pedig a férfi folyamatosan csöngetett. Végül a mentőket és a rendőrséget is riasztották a szomszédok.

A megkéselt asszony életveszélyesen megsérült, csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti az életét. 

A szlovén férfit még a helyszínen elfogták a rendőrök, letartóztatták. A nyomozók most fejezték be az ügy vizsgálatát, az ügyészség hamarosan vádat emelhet a késelő ellen.

Egy, a Tényeknek nyilatkozó ügyvéd szerint akár több évre is börtönbe kerülhet. Amennyiben emberölés kísérlete miatt elítélik, 15 évet is kaphat. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top