nlc.hu
Aktuális

Késelés Nyíregyházán

Zokogva hívta a 112-t, miután szíven szúrta a párját egy nyíregyházi nő

Nem kell börtönbe mennie.
késelés,

Zokogva kért segítséget a segélyhívón vérző párjához egy nyíregyházi nő, miután szíven szúrta a férfit – a sokkoló felvételt a bíróságon játszották le. “Segítsen, nem akarom, hogy meghaljon!” – ezt mondta a diszpécsernek a késelő asszony.

Mint a Tények riportjából kiderül, a pár összeveszett, mivel a férfi szakítani akart, ezért a nő berúgott. Megivott másfél liter pálinkát, majd öngyilkos akart lenni, az élettársa viszont el akarta venni tőle a 20 centis konyhakést, ekkor szúrta meg a nő. Ezután sírva hívta az asszony a 112-t. Először azt állította a diszpécsernek, hogy nem ő szúrt: “Jöjjenek, mert szíven szúrta magát a párom valahogy! Ömlik a vér, minden tiszta vér.”

A döfés az egyik szívkamrába hatolt, a férfi túlélte a támadást, és felépült.

A késelés 2 éve történt, a nőt csak most ítélték el. A bírósági döntés előtt zokogva állította, hogy nem akarta bántani a párját, akit – elmondása szerint – a mai napig szeret. A késelő nőt bűnösnek találták életveszélyt okozó testi sértés miatt, 2 év szabadságvesztésre ítélték, de nem kell börtönbe mennie, mivel a büntetését 5 év próbaidőre felfüggesztették.

A megszúrt férfi azt mondta a bíróságon, hogy nem haragszik a volt barátnőjére.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top