nlc.hu
Aktuális

El akarta hagyni a férje, megvágta a torkát

Válni akart 34 év után, erre a neje konyhakéssel támadt rá alvás közben

Képtelen volt elfogadni férje válási szándékát.
konyhakés

Harmincnégy éve élt házasságban egy 55 éves nő a férjével, akivel azonban 2021 előtt megromlott a kapcsolatuk, és gyakran veszekedtek. A férfi végül 2021 novemberében bejelentette, hogy válni szeretne, a neje azonban ezt nem tudta elfogadni. Abban állapodtak meg, hogy a házassági évfordulójukig együtt maradnak, majd azt követően külön költöznek. Az évfordulóra tekintettel néhány napra elutaztak Horvátországba, ahol a nő megpróbálta meggyőzni a férjét arról, hogy folytassák a kapcsolatukat, párja azonban ragaszkodott a váláshoz.

A házaspár egy 2022. júliusi éjjelen ért haza budapesti otthonába, majd lefeküdtek. A feleség azonban nem tudott beletörődni abba, hogy a férje elhagyja őt, ezért hajnalban felébredt, magához vett két konyhakést, majd a hálószobában az egyikkel megvágta az alvó párja nyakát – számolt be az esetről az ügyészség.hu. A férj felébredt, és dulakodni kezdtek. A férfi végül el tudta venni a késeket a nejétől, majd hívta a 112-es segélyhívót.

A férj a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, nejét emberölés bűntettének kísérletével vádolják.

A Fővárosi Főügyészség most emelt vádat ellene, fegyházbüntetés kiszabását indítványozták.

Kiemelt fotó: ügyeszség.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top