nlc.hu
Aktuális

Halálos késelés Csengeren

Hideg volt a leves, halálra késelte a feleségét egy nyugdíjas férfi Csengeren

Akár 15 évet is kaphat.
leves

Nem volt elég meleg a leves, ezért késelte halálra a feleségét egy férfi Csengeren. Mint a Tények riportjából kiderül, a nyugdíjast már egy ideje pszichés zavarok miatt kezelték, a tragédia napján is a kórházból vitték haza. Aznap engedték ki a nagykállói intézményből, gyógyultan. Évek óta kezelték a pszichiátrián, felesége már nagyon várta haza. 

Pár órával később azonban összeveszett az asszonnyal a vacsoránál, mert hidegnek találta a levest. A férfi a vita hevében felkapott egy éles konyhakést és többször is belevágta a 61 éves asszonyba. A szúrások a nő nyakát és hátát érték, még az otthonában elvérzett.

Az eset még tavaly történt. Akkor az idős férfi a letartóztatása után az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került, mert azt gyanították, hogy elmebeteg. Már azonban kiderült: beszámítható volt, amikor gyilkolt. A szakértői vélemény ugyanis időközben megállapította, hogy a férfi nem szenved kóros elmeállapotban, tehát nem ússza meg a börtönt. Ha elítélik, akár 15 évet is kaphat.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top