nlc.hu
Aktuális

Megölték Bagdy Emőke fiát

Halálra késelték Bagdy Emőke fiát Amerikában

A teológussal egy 18 éves fiatal végzett.

Az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát, az 53 éves Császár Zsoltot – értesült a Blikk. „Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra” – nyilatkozta a bulvárlapnak megtörve a neves pszichológus.

Bagdy Emőke

Több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az amerikai lapok szerint az elkövető, a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson azt állítja, hogy a nővére lakásán vendégeskedett Zsolt, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször áldozatát.

Bagdy Emőke szerint mindebből semmi sem igaz: „A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. Szerinte a bűntényt Jackson vállalta magára, de más vitte el a fia autóját és a mobiltelefonját. „Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt” – fűzte hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top