nlc.hu
Aktuális

Így ölték meg Bagdy Emőke fiát

Megdöbbentő részletek derültek ki Bagdy Emőke fiának a haláláról, esélye sem volt védekezni az 53 éves Zsoltnak

Akár 3-6 év is eltelhet, mire megszületik az ítélet az emberölésben.

Sokkoló részletek derültek ki Bagdy Emőke fiának, Császár Zsoltnak a haláláról. Az Egyesült Államokban élő, 53 éves férfit október 21-én az Arizona államban található Phoenix városában gyilkolta meg a 18 éves Yaalijah E. Jackson, aki azt állította, hogy Zsolt rá akart támadni, ezért védekezésből halálra késelte. A Blikk megtudta, a gyilkosság körülményei is arra utalnak, hogy Bagdy Emőke fiának esélye sem volt a védekezésre.

Dr. Bagdy Emőke az ikergyerekeivel, Császár Zsolttal és dr. Császár-Nagy Noémivel 2023 augusztusában - Forrás: RTL / Fókusz

Dr. Bagdy Emőke az ikergyerekeivel, Császár Zsolttal és dr. Császár-Nagy Noémivel 2023 augusztusában – Forrás: RTL / Fókusz

„Továbbra is azt támasztják alá a tények, hogy Zsoltot odacsalták, hogy megszerezzék a mobiltelefonját és az öreg autóját” – mondta el a bulvárlapnak dr. Császár-Nagy Noémi, az áldozat ikertestvére. Valószínűleg annyira meglepetésként érte a támadás Zsoltot, hogy még a karját sem tudta felemelni, hogy kivédje a szúrásokat. A kés pengéje a hasát és a szívét érte, a gyilkosa mindössze 6 másodperc alatt végezhetett vele.

Jacksont másodfokú gyilkossággal gyanúsítják, ami annyit jelent, hogy nem előre megfontoltan történt az emberölés. Dr. Császár-Nagy Noémi viszont úgy tudja, hogy Jackson időközben elfogott társaival szemben már elsőfokú gyilkosság miatt folyik a vizsgálat, ami a szándékos, előre megfontolt bűncselekmény megfelelője.

Császár Zsolt nővére úgy tudja, a bírósági eljárás az amerikai jogrendszer sajátosságai miatt nagyon elhúzódhat, akár 3-6 év is lehet, mire megszületik az ítélet. Arizonában amúgy a gyilkosságért halálbüntetés is járhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top