Két hónapja szült, de Hosszú Katinka máris újra edz

nlc | 2023. Október 12.
Hosszú Katinka nem viccelt, amikor azt mondta, hogy a gyerek mellett sem hagyja abba végleg az úszást.

Augusztus 6-án született meg Hosszú Katinka és férje, Layber-Gelencsér Máté kislánya, Kamília. Még a várandóssága idején kérdezték arról a sportolónőt, visszatér-e az úszáshoz, mennyiben befolyásolja az anyaság a karrierjét. „Még nem voltam anyuka, ami most következik, teljesen új lesz számomra. A sportolói státuszom jelenleg is aktív, még nem tudom elképzelni, hogyan fogok a baba mellett sportolni, mennyi idő és energia jut majd rá. Ez a kihívás még előttem áll, érdekes időszak lesz az életben” – válaszolta akkor erre.

Kamília születése óta kicsit több, mint két hónap telt el, Katinkáék élete pedig kezdi felvenni az új ritmusát. Erről számolt be legalábbis a múlt heti posztjában az úszó, melyben azt írta: „Kislányom már 8 hetes és nagy örömömre lassan beáll a napi rutinunk. Élsportolóként nekem ez a komfortos. Így már sokszor alszik a szobájában.” Bár a mellékelt videóban Katinka a babája szobáját mutatta be, azért beszédes a napi rutinjukról szóló rész is. 

Hosszú Katinka (Fotó: Trenka Attila)

Ez ugyanis azt jelenti, hogy Katinka ismét megpróbálhat helyet szorítani az első szerelmének, az úszásnak is az életében. A legújabb Instagram sztorija alapján pedig pontosan így is tett. Kilenc héttel a szülés után Katinka visszatért az uszodába! A medence mellől posztolt egy videót a felszerelése társaságában, a felvételt pedig a „Vissza az alapokhoz”-felirattal látta el. Ide kattintva te is megnézheted.

„A terveim szerint fogtok még így látni, jelenleg nem azt mondom, hogy ez a lezárása ennek a fejezetnek. Szerencsére mindent elértem, sőt többszörösen, amit szerettem volna, egy sportolónak ez mindig nagy megnyugvást jelent”ígérte még áprilisban Katinka, aki láthatóan elkezdett dolgozni ennek betartásán.

Exit mobile version