nlc.hu
Aktuális

Pass Ferenc kirúgása

Kirúgták Hosszú Katinka nevelőedzőjét egy 15 éves lánynak küldött üzenete miatt

33 éve dolgozott a bajai klubban.

Megváltak Pass Ferenctől, az évtizedek óta elismert úszóedzőtől a Bajai Spartacusnál, mert olyan üzenetet küldött egy fiatal lánynak, amelyet egyesülete szerint nem kellett volna – értesült a Sportal. A szakembert – aki Hosszú Katinka nevelőedzője volt – egy szülői bejelentést követően küldték el.

Pass Ferenc

Pass Ferenc állítja, semmi rosszat nem tett – Forrás: BajaiTV, 2017.03.02. – Határon belül és azon túl / YouTube – videó

„Egy félreértett üzenet miatt kerültem ilyen helyzetbe. Tény, ha valaki akarja, félreértheti a Messengeren küldött mondatokat, de semmi ilyen szándékom nem volt. (…) Semmi bűnöset nem tettem. Az egyesületem ennek ellenére rögtön felmondott” – nyilatkozta a portálnak. Mint mondja, nagyon felzaklatták a történtek, a családtagjai próbálják támogatni.

Az nem derült ki, hogy konkrétan mi szerepelt az edző által elküldött üzenetben.

Pass elmondta, a 15 éves lány nem a tanítványa volt. Decemberben jelentkezett nála, hogy szeretne nála sportolni, de ő átirányította egy kolléganőjéhez, illetve a vízilabdázókhoz. Az uszodában 3-4 alkalommal még összefutottak, illetve a sport kapcsán váltottak néhány üzenetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top