nlc.hu
Aktuális

Így változik a menetrend mindenszentek napján

Így változik a budapesti tömegközlekedési menetrend mindenszentek napján

Az október 30. és november 3. közötti munkanapokon a BKK járatai az iskolaszünet idején érvényes menetrend szerint közlekednek, november 1-jén pedig az ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi menetrendet kell figyelni.

Mindenszentek napján és az azt megelőző időszakban  a BKK idén is járatsűrítésekkel készül, illetve rendkívüli járatokat indít.

Mindenszentek

Virágot rendeznek a temetőben. (Fotó: Kummer János/Getty Images)

Megváltozik az Új köztemető környékén a forgalmi rend: egyirányúsítják a Sírkert utat a Kozma utca irányába

A BKK járatai október 28-án a szombati, 29-én a munkaszüneti napi, 30-án és 31-én a tanszüneti munkanapi, november 1-jén pedig az ünnepnapi menetrendjük szerint közlekedek.

A temetőket érintő bizonyos vonalakon ezekben a napokban is sűrűbb közlekedést vagy nagyobb befogadóképességű járműveket biztosítanak.

A BKK javasolja, hogy a temetőkbe látogatók elsősorban a közösségi közlekedési eszközöket válasszák. A mindenszentekhez és a halottak napjához kapcsolódó további temetői információkról a Budapesti Temetkezési Intézet oldalán lehet tájékozódni, az egyes fővárosi temetőkre vonatkozó közlekedési változások pedig ide kattintva olvashatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top