nlc.hu
Aktuális

Magyar nő holtteste egy olasz hotel pincéjében

Fogva tarthatták halála előtt Zsanettet, akinek a holttestét egy olasz hotel pincéjében találták meg

Megtörve nyilatkozott a húga.
Zsanett,

Senki nem vette észre, hogy halott, ami érthetetlen – ezt mondta megtörve a Tényeknek egy 42 éves nő, akinek a testvérét egy olasz hotel pincéjében találták meg holtan. “A nővérem nem ilyen halált érdemelt. Fiatal, gyönyörű nő volt” – nyilatkozta zokogva Nikoletta. Zsanett bomló holttestét hosszú idő után november 7-én találták meg az olaszországi Riminiben egy hotel pincéjében.

Az áldozat Olaszországban dolgozott, hotelekben konyhán vállalt munkát. A magyarországi családtagjaival telefonon tartotta a kapcsolatot. Holttestére a pince lépcsője alatt bukkantak rá építőmunkások, már hónapok óta halott volt.

A családja március óta semmit nem tudott róla. Zsanett húga azt mondta, akkor beszéltek vele utoljára: “Hiába vártunk, hogy keressen minket, már utána nem keresett. Mi az ottani barátain és az exén keresztül kerestük, de senki nem tudott semmit mondani.”

Az olasz lapok szerint Zsanett a hotel pincéjében kialakított szobában lakott. Az olasz rendőrség szerint baleset történhetett: a magyar nő a lépcsőn megbotlott, elesett és beverhette a fejét. A rendőrség szerint a falon lábnyomok is voltak, ez pedig arra utalhat, hogy a sérülés után Zsanett megpróbált felállni, de nem tudott.

Borzalmas körülmények között meghalt és így találták meg, ahogyan az újságok leírták. (…) Egy pincében? És senki nem vette észre, hogy meghalt?” – panaszolta a húga.

A nő eltűnését 4 hónappal ezelőtt az élettársa jelentette. Zsanettnek – miután szakított – egy hotel vezetőjével volt kapcsolata, aki állítólag megverte a nőt. A húga szerint elképzelhető, hogy a férfinek köze lehetett Zsanett halálához. Szerinte elképzelhető, hogy a szállodaigazgató fogva tartotta a nővérét a pincébe. “Nem hívott minket. Semmit nem tudtunk róla, pedig állítólag volt neki telefonja, mert az van leírva, hogy telefont is találtak mellette. Akkor itt a nagy kérdés, hogy miért nem keresett minket?” – fakadt ki Nikoletta.

Zsanettnek három fia és egy 23 éves lánya is van, akiket nagyon megviselt a tragédia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top