nlc.hu
Aktuális

Gajdos Tamás távozik az ATV hírműsoraiból.

Azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás

Az ATV szerint Gajdos Tamás közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik.

Gajdos Tamás közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból – írta a 24.hu. Gajdos a csatorna külső gyártású produkcióiban továbbra is szerepelni fog.

Azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás

Az ATV hírosztálya köszönetet mond a műsorvezetőnek

az elmúlt években nyújtott munkájáért

– írja a közlemény.

Az ATV hétvégén indított azonnali hatállyal fegyelmi eljárást Gajdos ellen, mivel nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában. A csatorna belső szabályzata alapján a műsorvezetőnek adás előtt egy órával már az épületben kell tartózkodnia.

Június végén Rónai Egonnak kellett beugrania a műsorvezető helyett, mert akkor sem jelent meg a stúdióban. Gajdos akkor azzal magyarázta a dolgot, hogy lerobbant az autója és fél órával az adáskezdés előtt jelezte a hírigazgatónak, hogy nem biztos, hogy odaér a műsorkezdésre.

Az ATV Gajdos hasonló, nyári akciója után vizsgálatot indított. Kiderítették, hogy a műsorvezető „az elmúlt időszakban és korábban is

több alkalommal késve érkezett munkahelyére.

Tekintettel arra, hogy élő adásként közzétételre kerülő műsor műsorvezetői feladatainak ellátásáról van szó, ezen esetek veszélyeztették az adásbiztonságot”. Az általa okozott kár megtérítésére is kötelezték Gajdost, aki nem ellenkezett, tudomásul vette a döntést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top