nlc.hu
Sztárok

Fegyelmi eljárás Gajdos Tamás ellen

Ismét nem jelent meg Gajdos Tamás az ATV Híradó stúdiójában, fegyelmi eljárás indul ellen – frissítve!

A 65 éves tévéssel már harmadszor fordul elő.

Gajdos Tamás ma nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában, így a kora esti híradót György Gabriella vezeti. Mivel a műsorvezető ismét megszegte a szabályzatot, azonnali fegyelmi eljárás indul elleni – értesült a Blikk a csatornától.

Egyelőre nem tudni, miért nem érkezett be időben a munkahelyére Gajdos Tamás - Forrás: ATV / YouTube - videó

Egyelőre nem tudni, miért nem érkezett be időben a munkahelyére Gajdos Tamás – Forrás: ATV / YouTube – videó

Mint a bulvárlap megjegyzi, az ATV etikai kódexe szerint a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk, Gajdos azonban távol maradt. 

A tévés ellen egyébként idén júniusban már indult egy belső vizsgálat, mivel akkor sem jelent meg időben a munkahelyén. Lekéste a kora esti híradót, a műsort Rónai Egon beugrása mentette meg. A tévés akkor mindenkitől bocsánatot kért a történtek miatt, és azt mondta, vállalja a következményeket. A büntetése az volt, hogy az ATV vezetősége pénzlevonással sújtotta a műsorvezetőt. Gajdos akkor a távolmaradása okairól is beszélt: “A hétvégén sorra kerülő öttusa-, háromtusa-Európa-bajnokságra készülök, és Klausmann Viktor barátom domonyvölgyi tavánál készültem a versenyre. Sajnos az autóm műszaki meghibásodása és az otthonomtól való nagyobb távolság miatt nem értem volna be időben a stúdióba, elég későn, fél órával a Híradó kezdete előtt jeleztem a hírigazgatónak. Ezt követően kerestek helyettest“.

Gajdos Tamással hasonló eset 2013-ban is történt, amikor szintén nem jelent meg időben a munkahelyén: az ügy hatására a csatorna szerződést bontott vele, de 2016-ban végül visszatérhetett az ATV kötelékébe.

UPDATE (19:48)

A Blikk elérte Gajdos Tamást, aki meglepve fogadta a fegyelmi hírét. Elmondása szerint a napokban beszéli át a vezetőséggel a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top