nlc.hu
Sztárok

Gajdos Tamás kritikus véleménye Gesztesi Mátéról

Gajdos Tamás Gesztesi Mátéról: „A híradózáshoz eddig nem sok köze volt”

Elmondta a gondolatait az ATV-s utódjáról.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Gajdos Tamás tavaly nem jelent meg az ATV Híradóban, ami nem az első eset volt, így a csatorna szerződést bontott vele. Helyére Németh S. Szilárd vezérigazgató Gesztesi Károly fiát, Gesztesi Mátét választotta, aki egy közleményben elmondta, hogy nagyon várja már a feladatot. Gajdos Tamásnak megvan a véleménye az utódjáról, melyet a story.hu oldalán meg is osztott.

Gajdos Tamás Gesztesi Máté

Gajdos Tamás és Gesztesi Máté (Fotók: Schumy Csaba)

„Az utódomként most bemutatott Gesztesi Mátét tisztelem a színházi és filmes szakmában mutatott kvalitásai miatt, de legyünk őszinték: a híradózáshoz eddig nem túl sok köze volt. Egy fiatal, tehetséges csapat állt így vele ott most össze, de láthatóan továbbra is hiányzik közülük egy ismert, megfelelő tapasztalattal és szakmai presztízzsel rendelkező húzónév, aki hitelesíti és megadja a híradó korábbi években kialakult presztízsét. Így néhány hónappal a választások előtt a mély vízbe dobni egy tehetséges, új híradós arcot, bátor vállalkozás, na de hát teher alatt nő a pálma. Természetesen sok sikert kívánok neki és a csapat többi tagjának is!” – jegyezte meg az oldalnak többek között a híradós.

Gajdos Tamásnak a Szerencsekerékről is megvan a véleménye

„Látványosabb, csak eltelt 30 év… abszolút a kor követelményeinek megfelelően látványosabb. Nekem voltak averzióim egyébként az első körben, mikor újraindult: ez a második, mert egy kisebb kereskedelmi csatornán volt egy vérszegény próbálkozás évekkel ezelőtt, az teljesen hamvába holt. Az első adásoknál Tibi személye is, de a játék teljes felforgatása is számomra botrány jellegű volt. De most, belülről látva azt mondom, már-már zseniálisnak nevezhető újítások vannak” – nyilatkozta az egykori házigazda még a Mokkában. 

Ez is érdekelhet Gajdos Tamás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top