nlc.hu
Sztárok

Gesztesi Máté az ATV Híradó új műsorvezetője

Megszólalt Gesztesi Máté, ezt gondolja a híradózásról

Nagy reményekkel vág neki az új pozíciónak.

Ahogy korábban mi is megírtuk, kiderült, ki váltja Gajdos Tamást az ATV-n: februártól a Híradó műsorvezetői csapatát Gesztesi Máté erősíti. Mátét házon belülről kérték fel a híradós műsorvezetői feladatra, ő mostanáig az ATV időjárás-jelentéseiben volt látható. 

„A Híradó a televíziózás egyik legfontosabb műfaja. Ilyen sok ember minőségi munkáját műsorvezetőként képviselni az ATV-n legalább akkora megtiszteltetés, mint amilyen hatalmas felelősség hírműsort készíteni. Igyekszem felnőni a feladathoz, és méltó tagjává válni a hardnews szakma magasan kvalifikált közösségének, a magyar közönség szolgálatában” – mondta Gesztesi Máté.

„Gesztesi Máté nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott az ATV műsorvezetői castingján. Örülünk annak, hogy házon belül találtunk alkalmas személyt erre a fontos feladatra. Tehetséges és megbízható munkatárs, akit szeretnek a kollégák is. Igazi »A« ligás csapattá vált a Híradó, Nemes Annával, Köböl Anitával, Stohl Lucával, Tóth Gézával és mostantól Gesztesi Mátéval” – tette hozzá Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.

Gesztesi Máté

Gesztesi Máté (Fotó: ATV)

Más területeken is kipróbálta magát

Gesztesi Károly fia 2023-ban öccsével, Gesztesi Dáviddal fodrászüzletet nyitottak Budapest szívében. Akkor Máté arról beszélt, korábban már volt egy borbélyüzlete, ez annak az újragondolása, ezúttal családi vállalkozás formájában:

„Dáviddal jól tudunk együttműködni. A megnyitás előtti utolsó napokban persze feszültebbek voltunk a megszokottnál, de összeveszni ilyenkor sem szoktunk, jól kiegészítjük egymást. A célunk pedig az, hogy idővel terjeszkedjünk, szeretnénk kávézót, gyereksarkot, nagyobb közösségi teret kialakítani a fodrászüzletből. Aki hozzánk bejön, nemcsak hajvágást kap, leülhet egy kávéra, új embereket ismerhet meg, olvasgathatja a könyvespolcon lévő könyveket, de ha talál hozzá partnert, akár sakkozhat is” – nyilatkozta akkoriban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top