nlc.hu
Sztárok

Az elbocsátott Gajdos Tamás a jövőjéről

Kapkodnak a csatornák a kirúgott Gajdos Tamás után

Számos megkeresést kapott már a műsorvezető.

Mint arról beszámoltunk, Gajdos Tamás hétfőn közös megegyezéssel távozott az ATV hírműsoraiból, miután szombaton nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában. Az ATV Híradójából ugyan távoznia kellett, de a csatorna autós és életmód magazinjaiban továbbra is látható lesz műsorvezetőként Gajdos Tamás. A tévés nem tagadja, több helyről is már megkeresték, valamint elárulta, hogy számos más terv vár most megvalósításra az életében – írja a Blikk. Azt sem tartja kizártnak, hogy hamarosan másik csatorna hírműsorában üdvözölheti majd a nézőket.

Lehet, hogy hamarosan másik csatornán láthatjuk viszont Gajdos Tamást - Forrás: ATV / Fő az egészség - YouTube - videó

Lehet, hogy hamarosan másik csatornán láthatjuk viszont Gajdos Tamást – Forrás: ATV / Fő az egészség – YouTube – videó

„Voltak megkereséseim az elmúlt években és most is kaptam néhány ajánlatot. (…) Az év végéig reményeim szerint mindenképp kiderül majd, merre visz az utam a jövőben. (…) Nyitott vagyok olyan újdonságokra is, amelyekre eddig nem mondhattam igent” – nyilatkozta a bulvárlapnak Gajdos Tamás.

Az ATV hétvégén indított azonnali hatállyal fegyelmi eljárást a műsorvezető ellen, mivel nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában. Június végén Rónai Egonnak kellett beugrania helyette, mert akkor sem jelent meg a stúdióban. Gajdos akkor azzal magyarázta a dolgot, hogy lerobbant az autója és fél órával az adáskezdés előtt jelezte a hírigazgatónak, hogy nem biztos, hogy odaér a műsorkezdésre. A műsorvezető hasonló, nyári akciója után vizsgálatot indított az ATV. Kiderítették, hogy Gajdos az elmúlt időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett a munkahelyére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top