nlc.hu
Sztárok

Ő Gajdos Tamás utódja az ATV-nál

Kiderült, ki váltja Gajdos Tamást az ATV-n

Bejelentette az utódot a vezérigazgató.

Véget ért a hosszúra nyúlt kiválasztási folyamat; eldőlt, ki veszi át az ATV Híradó műsorvezetését a korábban a hírműsor stábjából a rendszeres késései miatt elküldött Gajdos Tamástól. Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd a SorozatWiki podcastjának elárulta, hogy mostanra megtalálták az új férfi műsorvezetőt, aki nem más, mint Gesztesi Máté – írja a media1.hu.

Gajdos Tamás,

Gajdos Tamás késéseit már nem tolerálta a csatorna – Forrás: ATV Magyarország – Húzós podcast / YouTube – videó

Gesztesi Mátét házon belülről kérték fel a híradós műsorvezetői feladatra, ő mostanáig az ATV időjárás-jelentéseiben volt látható. A most kiválasztott Gesztesi Mátéval – a hölgyeken kívül – újra két férfi híradós műsorvezetője lesz az ATV-nek – jegyzi meg a portál.

Gesztesi Máté,

Gesztesi Máté lesz az új híradós – Forrás: ATV Magyarország – Start Plusz / YouTube – videó

Tavaly decemberben amúgy egy másik híradós, Tóth Géza is elkésett. Vele szemben is fegyelmi eljárás indult, de végül megúszta egy figyelmeztetéssel, így azóta továbbra is képernyőn van.

Németh S. Szilárd egyébként azt is bejelentette, hogy tavasszal visszatér A nő háromszor című női talkshow, melyet Köböl Anita vezet majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top