Sztárok

Gesztesi Máté ezért hagyta abba a színészetet

Háttérbe vonult Gesztesi Máté, a Jóban Rosszban című sorozat egykori sztárja. A színész csak most árulta el, hogy miért hagyta abba a színészetet, és mi a hosszú távú célja.

Gesztesi Máté – akinek a színészet már nem szerzett örömet – úgy döntött: az álmát választja a színpad helyett, ezért örömmel tölti mindennapjait egy hétköznapi cégnél. A Jóban Rosszban egykori szereplője forgatókönyv­író lett, emellett pedig az ATV-n találkozhatnak vele rajongói – írja a Bors.

“Minden második hét végén megyek be időjárást jelenteni a tévébe. Nem ez a főfoglalkozásom, de szeretem. (…) Nem forgatok most sehol, és színházban sem játszom. Csak forgatókönyvírással foglalkozom, egy kiváló cégnél dolgozom” – árulta el Gesztesi Máté, aki pótanyaként tekint Liptai Caludiára. “Megmondom őszintén, nem szeretek szerepelni. A háttérben jobban érzem magam. A hosszú távú cél – ha sok gyakorlással egyszer jó forgatókönyvíró lehetek – a filmrendezés” – tette hozzá.

Ezért tűnt el Gesztesi Máté a képernyőről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top