nlc.hu
Sztárok

Újabb ATV-s műsorvezető késte le a Híradót

Gajdos Tamás követőre akadt: egy másik ATV-s műsorvezető is lekéste a Híradót

Gajdos Tamás után ezúttal Tóth Géza volt az, akinek nem sikerült beérnie az ATV Híradó kezdetére, sőt másfél órával lekéste azt. Fegyelmi eljárás indult ellene.

Tóth Géza, az ATV Híradó műsorvezetője pénteken mintegy másfél órás késéssel futott be a stúdióba. A pontatlansága miatt az Egyenes beszéd műsorvezetőjének, Rónai Egonnak kellett a helyére beugrania, aki megmentette a műsort attól, hogy elmaradjon – foglalta össze az ügyet a media1.

A késés már csak azért is pikáns, mert alig több mint másfél hónappal azután történt, hogy Gajdos Tamás már sokadik alkalommal késte le az általa vezetett Híradót. Tóth Géza esetében ez az első ilyen alkalom, azonban a csatorna vele sem kivételez: fegyelmi eljárást indít a műsorvezetővel szemben.

Tóth Géza

Tóth Géza az ATV Híradó műsorvezetőjeként (pillanatkép egy decemberi adásból)

A késés tényét a csatorna igazgatója, Németh S. Szilárd is megerősítette:

Mindent megteszünk azért, hogy a számunkra fontos szakmai szempontokat érvényesítsük a televízióban, ezért nem tudjuk tolerálni az ilyesfajta fegyelmezetlenségeket egy híradós műsorvezetőtől és fegyelmi eljárást indítunk. Olyan kollégáról van szó, akivel ilyesmi nem fordult még elő, Tóth Géza hozzáállása eddig példamutató volt, de nem hagyhatjuk következmények nélkül a történteket.

Már csak azért is kénytelenek lépni, mert januártól több Híradó lesz az ATV-n, miután másfél év után újraindítják a déli Híradót a csatornán. Azt várhatóan január közepén jelentik majd be, ki lesz a Híradóból távozó Gajdos Tamás utódja. A pozícióra széleskörű castingot tartottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top