nlc.hu
Sztárok

Pénzelvonás jár Gajdos Tamásnak

Komoly büntetést szabott ki az ATV Gajdos Tamásra

A csatorna közleménye szerint a tévés több alkalommal késve érkezett munkahelyére.

Mint mi is megírtuk, néhány nappal ezelőtt Gajdos Tamás lekéste a kora esti Híradót, Rónai Egonnak kellett beugrania helyette. A tévés mindenkitől bocsánatot kért a történtek miatt, és azt mondja, vállalja a következményeket. A Media1  szerint már meg is van, mi lesz a büntetése, az ATV vezetősége pénzlevonással sújtja a Híradó műsorvezetőjét.

„Gajdos Tamás múlt szerdán késett az élő adásban sugárzásra kerülő Híradóból, a belső vizsgálat pedig megállapította, hogy az elmúlt időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett munkahelyére. Tekintettel arra, hogy élő adásként közzétételre kerülő műsor műsorvezetői feladatainak ellátásáról van szó, ezen esetek veszélyeztették az adásbiztonságot. A Híradó a csatorna egyik legfontosabb műsora, ahol különösen fontos a megbízhatóság és a hitelesség. Az ATV Zrt. a munkavállaló által okozott kár megtérítésére kötelezte Gajdos Tamást. A műsorvezető ezt tudomásul vette és elfogadta a csatorna vezetésének döntését”

– írta a csatorna. Gajdos Tamás az ATV válaszközleményéhez nem kívánt semmit hozzátenni. 

Gajdos Tamás

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A műsorvezetővel már korábban is történt hasonló eset, 2013-ban késése miatt nem volt ideje átolvasni a riportokhoz tartozó felkonfokat, így a Híradó rövidebb is lett a szokásosnál. A csatorna ekkor szerződést bontott vele, de 2016-ban visszavette az ATV a Start és a Híradó műsorvezetőjeként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top