nlc.hu
Aktuális

Ittasan rontott rá az iskolavezetőre egy apa

Részegen rontott rá az iskolában az igazgatóhelyettesre egy apa Borsodban

Nem ez volt az első erőszakos eset az intézményben.
baktakéki általános iskolában

Részegen lökdöste az igazgatóhelyettest egy apuka a baktakéki általános iskolában, ráadásul káromkodva ordibált a fia miatt. Mint a Tények beszámolójából kiderül, akkor támadta meg a tanárt, amikor az igazgatóhelyettes asszony kihívta a rendőröket. Ám ezt már nem akarta megvárni az agresszív apuka, aki egyébként azért volt ennyire indulatos, mert a gyerekének konfliktusa volt az iskolában. 

Amikor az igazgatóhelyettes asszony arra szólította fel a férfit, hogy most már várja meg a kiérkező rendőröket, dühösen azt mondta erre férfi, hogy „neki senki nem mondhatja meg, hogy hová mehet”. A lökdösésre ekkor került sor, majd az apa ezután még tovább vitatkozott a tanárokkal, így a rendőrök időben kiértek és elfogták.

Az eset még szeptemberben történt, a férfi ellen csak most emeltek vádat; felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A baktakéki általános iskolában korábban a gyerekekkel is meggyűlt a baja a tanároknak: egy 12 éves fiút azzal kínoztak az osztálytársai, hogy köveket és homokot nyomtak le a torkán, emiatt az áldozat kis híján meghalt. A kamaszokat másfél évre próbára bocsátották és pártfogót rendeltek melléjük.

Ugyancsak szeptemberben egy 27 éves anya támadt a vele szemben intézkedő iskolaőrre Budapesten, egy 9. kerületi iskolában, miután megzavart egy tanítási órát és indulatosan viselkedett egy tanárral. Amikor az iskolaőr megfogta a kiabáló, jelenetet rendező szülő karját, a nő kirántotta a kezét és ellökte magától az iskolaőrt, aki nekiesett a tanári asztalnak. A rendőrök őrizetbe vették az asszonyt, akit gyorsított eljárásban, 2 napon belül bíróság elé állítottak, és 1 év – végrehajtásában 2 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítéltek.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top