nlc.hu
Aktuális

Ezért ül külön férjétől a repülőn az édesanya gyerekeivel

Minden repülőúton külön utazik férjétől a kétgyerekes anya – és erre jó oka van

Egy kétgyermekes édesanya rendszeresen oszt meg utazási tippeket követőivel. Ezúttal egy rövid videóban mutatta meg hogyan zajlik náluk egy repülőút.

Egy édesanya Instagram-oldalán egy rövid videón keresztül szemléltette, hogy náluk hogyan is néz ki két gyerekkel egy utazás. A videón humorosan bemutatta, hogy míg férje általában nyugodtan zenét hallgat vagy filmezik, addig ő szinte megállás nélkül kénytelen kiszolgálni és gondoskodni a 3 és 5 éves gyerekeikről. A férje erre persze mindig azt mondja: „Cserélnék veled, de mellém nem hajlandóak leülni”

Maria Roberts amellett, hogy tartalomgyártó, részmunkaidőben beszédpatológusként dolgozik. A videó után persze kapott némi negatív kritikát a munkamegosztást illetően, azonban mindenki megnyugtatott azzal, hogy a videót férjével együtt találták ki éppen azért, hogy megnyugtassák a hasonló cipőben járó édesanyákat, nincsenek egyedül. 

„Az volt a cél, hogy az anyukák a humoron keresztül azt érezzék, hogy: Ó, istenem, nem én vagyok az egyetlen, aki ezen megy keresztül”, így nevethetünk rajta, és egy kicsit levezethetjük a stresszt.” – mondta a Good Moring Americanak. 

Maria Roberts és családja

A család rendszeresen oszt meg utazási tippeket követőikkel (Fotó: Maria Roberts/Instagram)

A kétgyermekes anyuka hozzátette, miszerint utazási stílusuk nem hagyományos, hiszen mondhatni egymástól külön utaznak, aminek nem kerítenek nagy feneket. A céljuk csak az, hogy minél előbb eljussanak A pontból B-be. 

„Mindkét gyerekem szívesebben ül velem. Szóval ők velem ülnek, a férjem közvetlenül velünk szemben foglal helyet a folyosón, hogy ő is ott tudjon lenni, ha kell.”

Hozzátette, hogy ennek ellenére mindent a férje intéz, hiszen ő felelős a járatok foglalásáért, a szállásért, illetve a koordinációért. 

Úgy érzem, hogy az utazás közben azt kell csinálni, ami a lehető legkönnyebbé teszi a dolgokat, és nem hiszem, hogy minden egyes feladatot 50-50 arányban kell felosztani. Csináld azt, ami a családodnak a legjobb.”

Hangsúlyozta, hogy a sok sírás vélhetően nem fog tetszeni az embereknek, azonban ez senkit ne tántorítson vissza attól, hogy a gyermekeivel repüljön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top