nlc.hu
Aktuális

Minden jegy elkelt DJ Palotai A38-as emlékbulijára.

Egyetlen nap alatt kelt el minden jegy a DJ Palotai családjának szervezett jótékonysági bulira

Az A38-ra szervezett buli teljes bevételét Palotai Zsolt, DJ Palotai családjának ajánlják fel.

Emlékbulit szervezett a november tizennyolcadikán elment Palotai Zsolt, DJ Palotai tiszteletére az A38. A kultúrhajón, ahol a magyarországi elektronikus underground  legnagyobb hatású DJ-je is gyakran fellépett egyedi hangzású szettjeivel, most DJ- és zenész társai búcsúznak el tőle december 30-án.

 

A jegyek elővételes árusítása november 29-én kezdődött meg,

és harmincadikán délutánra teljesen el is fogytak. A szervezők ígérete szerint a rendezvény teljes bevételét DJ Palotai családjának, azaz feleségének, Isabelnek és lányának, Monának ajánlják fel. Budapest főváros és a Tilos Rádió egyaránt saját halottjának tekinti a nemzedékek kulturális ízlését formáló DJ-t, aki éppen halálának napján

Fotó: Ignácz Péter

Fotó: Ignácz Péter

kapta meg a főváros Pro Cultura Urbis kitüntetését

évtizedeken át tartó, gyakran önzetlenül folytatott kulturális tevékenysége elismeréseként. Halála előtt nem sokkal DJ Palotai nagyon komor, szabadesés hangulatú interjút adott az RTL újságírójának.

A partin fellép Cadik, Chris.SU, Dublic, Infragandhi, Jumodaddy, Ludmilla, Mango, Mc Columbo, Mc Zeek, Ninjabreakz Djs, Sikztah, Statik, Zosha és Wondawulf.

 

Ahogyan Palotai Zsolt mondta: ‘Akkor jöhet a legkomolyabb?’

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top