nlc.hu
Aktuális

Obszcén kézmozdulat történt élő adásban a BBC-n

Beintett a nézőknek a népszerű műsorvezetőnő – videó

Maryam Moshiri alaposan benézte: fogalma nem volt, hogy élő adásban van.

Hatalmasat megy az interneten az a videó, melyben a BBC News műsorvezetője, Maryam Moshiri nemzetközi mozdulattal mutatja be középső ujját, kevéssel az élő híradó kezdete előtt – írja a DailyMail.

Moshirinak fogalma nem volt róla, hogy már élő adásban van, viszont amikor rádöbbent a bakira, villlámgyorsan eltette az ujját, és profi konferálásba kezdett: „Élőben Londonból, ez itt a BBC News”.

 

Az emlékezetes pillanat a BBC News világhíradójának elején történt,

szerdán délben. A nézők véleménye megoszlik a tekintetben, hogy mekkorát hibázott Maryam Moshiri. Vannak, akik szerint megengedhetetlen dolgot tett, mások szerint viszont érthetően járt el: sokan érzik magukat úgy saját munkájuk közben, ahogyan Moshiri.

Beintett nézőinek a BBC műsorvezetőnője - videó

A BBC munkatársai egyébként előszeretettel mutogatnak élő-egyenesben: Tomasz Schafernaker időjós hasonló akciója után a csatorna ugyancsak bocsánatkérésre kényszerült.

Mi több: Mishiri sem az a ma született bárány

ilyen szempontból. A bemondónő szeptemberben azzal került be a hírekbe, hogy amikor egy, a teliholdról szóló hírhez nem sikerült képet alávágni, akkor elnézést kért, amiért nincs meg a felvétel, majd kezével mutatta meg, milyen is a telihold alakja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top