nlc.hu
Aktuális

Kártérítés az iskulabuszos baleset ügyében

Beakadt a hátizsákja, többszáz métert vonszolta az iskolabusz a 6 éves kislányt

Szülei most kártérítésért perelik a sofőrt és a tankerületet. A kislány súlyosan megsérült.

Komoly összegű kártérítést remél Amy Ehman a kentuckyi Jefferson megye tankerületétől és az iskolabusz sofőrjétől, miután 2015-ben súlyos baleset történt. Amy kislánya, az akkor hatéves Ally épp leszállt a járműről, amikor a buszvezető rácsukta az ajtót és becsípte Ally iskolatáskáját.

sárga iskolabusz

Nem figyelt a sofőr (Illusztráció: pexels.com)

A busz elindult és magával ragadta a kislányt, aki eleinte futott a jármű mellett, majd nem bírta tartani a sebességét és a monstrum csak vonszolta. Végül az úton közlekedő többi autós jelzett a buszvezetőnek, Melinda Sandersnek, aki  300 méter után lefékezte a buszt és kiszabadította az addigra már súlyosan sérült kislányt.

A sofőrt azonnal kirúgták – írja a Daily Star.

Ally a fizikai sérülésekből felgyógyult, de hosszan tartó traumát élt át, a baleset óta PTSD-ben szenved. Ezért édesanyja olyan kártérítés szeretne, ami pont annyira fáj a tankerületnek, mint amennyire a kislánynak és családjának fájdalmat okozott ez az incidens.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top