nlc.hu
Aktuális

Torlódás a Normafánál

Akkora dugó alakult ki a Normafánál, hogy a rendőrök már visszafordítják az autósokat

Nagy a torlódás, csak a buszok hajthatnak be.
Normafa

Komoly dugó alakult ki Budapesten, a 12. kerületi Normafához vezető Eötvös úton vasárnap délután. A rendőrség a honlapján figyelmeztet a jelentős torlódásra és a hosszú járműsorra.

Mint írják, a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a víztoronytól visszafordítják a személygépjárműveket. A Normafa parkolójáig az Eötvös út és a Fülemile út kereszteződésétől – a Normafa felé – csak a BKK autóbuszainak van lehetősége behajtásra.

A budapestiek egyik legkedveltebb kirándulóhelyét jelenleg jókora hóréteg (40-50 centis) takarja, ami síelésre, szánkózásra tökéletesen megfelel.

Ami amúgy a következő napok időjárását illeti, változékony idő várható a jövő héten. A hét elején többször kell esőre számítani, és kedden akár 12 Celsius-fok körüli csúcshőmérséklet is előfordulhat, majd a hét második felében kisüt a nap, visszatérnek az éjszakai fagyok, és a legmelegebb órákban is csak 1-8 fok várható.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Koszticsák Szilárd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top