nlc.hu
Aktuális

Szikrázó felnis autós

Szikrázó felnivel száguldott a sofőr az M0-son – videó

Kilométereken át ment így az autós, súlyos balesetet is okozhatott volna.
felni

Több méteres szikracsóvát húzott maga mögött az a sofőr, aki a csupasz felnin száguldozott az M0-son, Gyál közelében – számolt be a Tények. A felvételt egy arra haladó autós készítette.

A kocsi defektet kapott, a hátsó kereke lyukadt ki, de az ámokfutó nem állt meg, ezért a gumiabroncs teljesen levált a felniről, a kocsi pedig már a felnit is szinte teljesen ledarálta az aszfalton. Jól látni a felvételen, hogy a kocsi teljesen megdőlt, a sofőr mégsem állt meg. A forró szikrák több méter hosszan beborították az utat.

A sofőr végül Gyál felé a lehajtón lement az M0-sról. 

A videó készítője azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy még az égett szagot is érezni lehetett az úton. “Már nagyon hangos volt, már égett szag is volt. Gumifoszlányok leégtek addigra, elég büdös volt az egész” – mesélte a felvétel készítője, aki szerint a sofőr legalább 70-nel ment, egyértelmű volt, hogy nem akart megállni. “Előtte volt egy benzinkút, aminél félre tudott volna állni, de ezt nem tette meg. Ennek nem tudom az okát” – jegyezte meg a szemtanú.

Kilométereken át ment így a sofőr az M0-son.

Egy oktató szerint a felelőtlen autós súlyos balesetet okozhatott volna, hiszen egy idő után irányíthatatlanná válhatott volna a jármű. A szikrázó forró felni miatt pedig a kocsi akár ki is gyulladhatott volna.

A videó alapján a rendőrség eljárást indít.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top