nlc.hu
Aktuális
Halálos tűzeset Veszprémben

Lángoló hajjal és szakállal rohant ki az égő házból Veszprémben – hóval próbálták eloltani, de már nem lehetett megmenteni az életét

Ez a hétvége sem múlt el tűzesetek nélkül.
tűzeset

Egy elhagyatott épület gyulladt ki Veszprémben vasárnap reggel. Egy 50 év körüli férfi lakott a házban, rengeteg lomot halmozott fel, ami meggyulladt. A tűz átterjedt a férfi ruhájára és a szakállára is, így rohant ki az épületből. Egy éppen arra járó illető a kabátjával és hóval próbálta eloltani a lángoló férfit, de az életét már nem lehetett megmenteni, olyan súlyos sérüléseket szenvedett – számolt be a Tények.

A város hivatásos tűzoltóit riasztották az esethez.

A Tények úgy tudja, az épület tulajdonosa engedte, hogy ott lakjon a szerencsétlenül járt férfi, mivel nem volt hol laknia. A ház körüli munkákért cserébe az épületben húzhatta meg magát. Valószínűleg a felhalmozott lomok gyulladtak meg, ez okozta a halálos tűzesetet.

A Somogy vármegyei Kaposváron pedig egy 60 év körüli férfi a három unokájával menekült ki egy égő házból. Szombat éjjel gyulladt ki egy háromlakásos ház középső lakásának egyik szobája. A tűz percek alatt a tetőt is elérte. Állítólag egy túlterhelt elektromos melegítő okozta a tüzet.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top