nlc.hu
Aktuális

Az ágyneműtartóba bújt a rendőrök elől

Lopás után az ágyneműtartóban próbált elbújni a rendőrök elől, nem jött össze

Nem sikerült a rögtönzött bújócska.
ágyneműtartó,

Az ágyneműtartóban próbált elbújni a rendőrök elől egy rabló Hajdúszováton. A Tények úgy értesült, egy helybéli asszonytól akarta elvenni a táskát, aki éppen a postára indult, de nem járt sikerrel, mert az áldozata védekezett és erősen szorította a táskát, ezért a rabló zsákmány nélkül menekült el.

A rendőrök még aznap beazonosították a rablót és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfi trükkös módon próbált elrejtőzni, de másnap mégis elkapták: egy ágyneműtartóban próbált meg elbújni a hajdúszoboszlói rendőrök elől.

A rablót őrizetbe vették a rendőrök és elrendelték a letartóztatását. A férfi ellen rablás kísérlete és súlyos esti sértés miatt nyomoznak, ám kiderült, hogy már korábban is indítottak eljárást ellene, két korábbi lopási ügye is folyamatban van még. Ha ezekért később elítélik, több mint tíz évre is rács mögé kerülhet.

Amúgy nem ő az első, aki nem mindennapi búvóhelyet talált. Idén októberben a Top50-es körözött bűnözőt, O. Balázst is az ágyneműtartóból húzták elő a rendőrök a Győr-Moson-Sopron vármegyei Balfon. Akárcsak azt a 35 éves tabódszerdahelyi férfit, aki ellen 8 körözést is kiadtak. Amikor a rendőrök kimentek a lakásához, a családtagjai szívélyesen be is engedték őket mondván, a keresett rokonuk nem tartózkodik otthon. A rendőrök azonban alaposan körülnéztek, és végül az egyik ágy ágyneműtartójában leltek rá, onnan rángatták ki.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top