nlc.hu
Aktuális

Felmászott az óriáskerékre Szolnokon, kitört a pánik

Felmászott egy férfi a szolnoki óriáskerékre, kitört a pánik

A járókelők vették észre, akik azt hitték, bajban van az illető.
óriáskerék,

Szatyorral a kezében mászott fel a 30 méter magas óriáskerékre egy férfi Szolnokon. Akik látták, pánikba estek, azt hitték, öngyilkosságra készül és le akar ugrani, ezért hívták a mentőket és a tűzoltókat is – számolt be a Tények.

A férfi perceken át kapaszkodott a hatalmas óriáskeréken.

 

Később azonban kiderült, hogy az üzemeltető cég egyik munkatársa mászott fel az óriáskerékre, hogy kicseréljen egy égőt. A szemtanúk nem láttak rajta védőfelszerelést és biztonsági kötelet sem, ezért gondolták, hogy veszélyben van, de az üzemeltető cég szerint minden szabályt betartottak, és – mint mondták –  az eset mindennapos.

“Szinte minden nap tartunk ilyen karbantartási dolgokat. És ez a személy felmászott, ugyanúgy végezte a munkáját, mint másik napokon. Gondolom, egy járókelő beszólt, hogy valaki öngyilkos akar lenni, és akkor a tűzoltóság, a mentő és a rendőrség is kiszállt” – nyilatkozta Steingruber Pál, a Steingruber Vidámpark üzemeltetője.

Amúgy a felvételen sem látszik, hogy biztosítva lenne a munkás.

Végül a férfi szerencsésen földet ért és nem sérült meg.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top