nlc.hu
Aktuális

Moszkvában egy vad parti miatt áll a bál

Az nem gond, hogy tömegeket küldenek a darálóba, Moszkvában egy majdnem pucérbuli miatt áll a bál

„LMBT-propaganda jeleit” vélte felfedezni az orosz szövetségi cenzor egy moszkvai buliról közzétett fotókon és videókon, a parti után sorra érkeztek a feljelentések a szervezők és a résztvevők ellen.
A moszkvai majdnem pucérbuli

A Belügyminisztériumot és a Legfőbb Ügyészséget elárasztották a feljelentések, miután egy vad moszkvai buli kép- és videóanyaga elkezdett terjedni az orosz közösségi médiában. Miután az orosz szövetségi cenzor, a Roszkomnadzor „LMBT-propaganda jeleit” vélte felfedezni a majdnem meztelen buli felvételein, a kérdéses anyagokat villámgyorsan elkezdték letiltani, és nagyrészt sikerült is őket eltávolítani a webről – írja a 444.

A hatóságok sem várakoztak sokáig. Csütörtökön letartóztatták a buli egyik ismert résztvevőjét, a Vacio nevű rappert, aki maga is majdnem meztelenül partizott: csak egy cipőt viselt a lábán és egy zoknit a péniszén.

Vacio péntek reggel már bíróság előtt állt, mivel a vád szerint megzavarta a békét, trágár szavakat használt és olyan anyagokat terjesztett a neten, amivel a nem hagyományos szexuális kapcsolatokat népszerűsítette. Garázdaságért 15 napot kell börtönben ülnie, és nagyjából 750 ezer forintnyi pénzbírság befizetésére kötelezték a melegpropaganda terjesztéséért.

Vacio később egy – valószínűleg a rendőrőrsön készült – videóban kért bocsánatot, és elmondta, hogy esze ágában sem volt támogatni az LMBT-t. A videó egy másik verziójában azért is elnézést kért a rapper, hogy annyi ember érzéseit megsértette egy olyan időszakban, ami annyira nehéz a hazája számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top