nlc.hu
Aktuális

Elképesztő évvégi jutalommal lepte meg dolgozóit a hálás főnök

Elképesztő évvégi jutalommal lepte meg dolgozóit a hálás főnök

A milliárdos főnök a házastársakról és a gyerekekről sem feledkezett meg.
Elképesztő évvégi jutalommal lepte meg dolgozóit a hálás főnök

Emlékezetes ajándékkal lepte meg dolgozóit Ken Griffin amerikai üzletember, aki saját pénzéből mindannyiuknak fizetett egy utat a tokiói Disneylandbe és a DisneySea-be. A beszámolók szerint 1200 ember – dolgozók, házastársak és gyerekek – jegyét, utazását és szállását fizette, hogy együtt ünnepeljék két pénzügyi cégének születésnapjait.

Griffin a multinacionális cégek ázsiai dolgozóit utaztatta Tokióba, Hongkongból, Szingapúrból, Sydneyből és Gurugramból, ahol egész napos belépőt kaptak a Disney vidámparkjaiba. Nem is akármilyen belépőt, hanem olyat, amivel sorban állás nélkül juthattak fel a legnépszerűbb attrakciókra.

Csak a jegyek kifizetése több mint harmincmillió forintnak megfelelő összegbe kerülhetett Griffinnek, aki nem csak ezzel hálálta meg alkalmazottai munkáját, hanem egy csak a számukra tartott Maroon 5 koncerttel is, és Calvin Harris skót DJ egy fellépésével is. 

Meglepő, de nem Ken Griffin volt az első, aki elment a falig, hogy az év végén meglepje munkatársait. Nem is olyan rég írtunk arról a sydney-i illetőségű marketingcégről, melynek igazgatója kéthetes luxusnyaralást fizetett a munkatársaknak Bali szigetén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top