nlc.hu
Utazás

Bali luxusnyaralásra vitte a dolgozókat a főnök

Bali luxusnyaralásra vitte a dolgozókat a világ legjobb főnöke

Mindent fizetett a cég a kéthetes luxusnyaraláson, de közben dolgozniuk is kellett a kollégáknak.
Bali

Egy kis figyelmesség vagy megértő hozzáállás is elég lehet ahhoz, hogy azt gondoljuk, a világ legjobb munkahelyén dolgozunk, de egy ausztrál cégnél bizonyára sokkal jobb dolguk van a munkatársaknak: a cég elvitte őket egy luxusnyaralásra Balira.

A sydney-i székhelyű Soup Agency marketingcég dolgozói két hetet töltöttek az idilli indonéziai szigeten. Ez volt az első céges nyaralásuk, de a videójuk alapján elég jól sült el:

Az alkalmazottak együtt túráztak, quadoztak, jógáztak, úsztak és búvárkodtak, ettek-ittak, és a medence mellett dolgoztak. Mert a nyaralás alatt azért dolgozniuk is kellett, viszont minden költséget a cég állt.

Katya Vakulenko, a Soup ügyvezető igazgatója szerint a májusi utazás volt a legjobb csapatépítő a cég történetében. Azután döntött a külföldi nyaralás mellett, hogy a pandémia alatt nyilvánvalóvá vált, hogy a munkatársak tényleg akárhonnan tudnak dolgozni. A mostani utazás alatt pedig kiderült az is, hogy az álomszép környezet és a luxus mellett is tudnak produktívak maradni.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Sara Dubler)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top