nlc.hu
Aktuális

Sebestyén Balázs tűzijáték szabálytalan időpontban

Sebestyén Balázs szánt szándékkal szegett törvényt, rá is faragott egyből

A rádiós műsorvezető Sebestyén Balázs már december 30-án este elkezdte a tűzijáték lövöldözést.
Sebestyén Balázs

A hatályos magyar törvények szerint december 31-én este hat órától január elsején reggel 6 óráig használhatók fel a 3. osztályba sorolt tűzijátékok, pirotechnikai eszközök – közölte a rendőrség honlapján szerdán. Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető ehhez képest december 30-án az Instagram-oldalán tett közzé egy videót az esti órákban egy hanghatással járó tűzijáték használatáról.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés

 

Ami egyébként nem is ment zökkenők nélkül.

A Sebestyén által a „Puha, aki 30-án nem próbálja ki” megjegyzéssel közzétett videón az látható, hogy a pirotechnikai eszköz indítás után szinte azonnal  felborul és egykedvűen lövöldözi a patronokat a szomszéd villa irányába Balázsék kertjéből. Miközben pedig Sebestyén a törött pálca végét markolászva próbálja helyes irányba terelni a szikrázó lövedékeket, kis híján még fenékre is esik a saras betonon.

A gyerekeinek minden esetre tetszett

az állatok ezreit minden évben halálra rémítő és veszélyeztető performansz.

Lelkesen biztatták a „Fatert” , aki „Puha, aki 30-án nem próbálja ki a tűzijátékot… Mondjuk azt nem értem, miért nem felfelé tartottam 😀😂🤣🥳🥳🤦‍♀️🥳#buek#mielkezdtük#Bocsi kedvesszomszédok#kiazaharrypotter” – megjegyzéssel tette közzé a videót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top