nlc.hu
Aktuális

Tóth Gabi átverése

Tóth Gabi jogi lépést tesz az őt ért sérelemért

Az énekesnő nem hagyja magát.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Tóth Gabi egy Facebook-csoportban szeretett volna népviseletet vásárolni, azonban az „eladó” átverte az énekesnőt: több mint százezer forinttal károsította meg. Az előadó feljelentést tesz a tettes ellen, aki számottevő pénzzel rövidítette meg. Erről a Tények Plusznak beszélt. „Előre el szoktam utalni ilyen esetekben a pénzt, és eddig még szerencsére nem történt velem ilyen átverés” – mondta az interjúban a híresség. 

Mint kiderült, ugyanez az illető rajta kívül még négy embert károsított meg, úgyhogy az előadó összefogott velük, és együtt jelentik fel a csalót. Gabi azért is szeretne a hatóságokhoz fordulni a dologgal, hogy másokkal ez ne fordulhasson elő. Az édesanya nem először válik internetes „bajkeverők áldozatává”: néhány éve különféle fogyasztószereket próbáltak eladni a személyazonosságával, sőt, egy nyereményjátékot is hirdettek vele, ami szintén nem volt valódi. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top