nlc.hu
Aktuális

Szellő István családja

Szellő István a gyerekeiről és az apaságról mesélt

A legendás híradós ritkán beszél a családjáról.

Az RTL sztárja, Szellő István kétszer volt házas, négy gyerek apja. Büszke szülő, aki bár nem szerepel minden héten a magazinok címlapján a családjával, ha úgy adódik, örömmel vall róluk. Ritkán ad interjút, a Best magazinnal azonban most kivételt tett, és mesélt a gyerekekről. Mint kiderült, a két legidősebb csemete már komoly sikereket tudhat a háta mögött. Bár már felnőttek, a gyerekszobáik még megvannak. 

„Hogyne, négy gyerekem van, kettő már felnőtt, közülük András például sokáig velem lakott. Már felnőtt férfi, jogászdoktor, ügyvédjelölt. Ádám 21 éves, versenyszerűen teniszezik, és kapott Amerikában egy teniszösztöndíjat is. És ott vannak a kicsik, az ikrek: Manna és Alen, 14 évesek, kiskamaszok, most felvételiznek majd a gimnáziumba. Okosak, értelmesek, bölcsek, jól tanulnak” – nyilatkozta Szellő István, majd az apaságról kezdett el beszélni.

Szellő István

Szellő István (Fotó: Trenka Attila)

Arra a kérdésre, miszerint milyen apának tartja magát, ezt felelte:

„Ezt tőlük kellene megkérdezni, ők az illetékesek ebben a dologban, de úgy érzem, nem volt és nincs rám panasz. Mindegyik elindult a maga útján, és úgy látom, mindenki elég jól halad azon az úton. Azt gondolom, nekem is nagy részem volt és van ebben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top