nlc.hu
Aktuális

Haumann Máté házassága

Ő Haumann Máté újdonsült felesége

Egy interjú során derült fény a titokra.

Haumann Máté a Hogy vagy? című műsor vendége volt, ahol Christopher Nolan 2023-ban bemutatott amerikai életrajzi filmthrillerre, az Oppenheimer volt az egyik fő téma. A színész a filmben Szilárd Leót alakította. Mint kiderült, Máté egy videóban mondta fel a szöveget a stúdiónak, akik az ügynökén keresztül szóltak neki vissza a jó hírrel. 

„Egy hónap múlva jelentkeztek. Az ügynököm hívott, hogy állok-e vagy ülök. Épp a kisboltba tartottam, mentem a kapu felé. Megkaptam a szerepet a Nolan-filmben. Leraktam, kértem, hívjon vissza öt perc múlva, mert fel akartam menni, hogy – most már – a feleségemnek kihangosítsam a telefont. És utána visszahívott, kértem, mondja el ismét” – mondta a videóban a színész, melyet a story.hu szemlézett. A nyilatkozat érdekessége, hogy a tavaly előtt eljegyzett menyasszonyára, Nagyistók Editre már a feleségeként hivatkozik. 

Haumann Máté és párja a Televíziós Újságírók Díja gálán

Haumann Máté és párja a Televíziós Újságírók Díja gálán. (Fotó: Birton Szabolcs)

Íme egy korábbi interjú a szerelmesekkel:

És pár kép Haumann Mátéról az elmúlt évekből:
 
Haumann Máté
Megnézem
Összes kép (5)
 
A színész egyébként 1999 és 2002 között a híres Guildhall School Of Music & Dramában tanult, ahol pártfogója Ronald Harwood volt.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top