nlc.hu
Sztárok

Haumann Máté világsztárokkal együtt vonult a vörös szőnyegen

Haumann Máté Hollywood legnagyobb sztárjaival együtt vonult fel a vörös szőnyegen

Haumann Máté a legnagyobb hollywoodi színészekkel vonult fel a Christopher Nolen által rendezett Oppenheimer londoni premierjén.

Haumann Máté otthonosan mozog a hazai színházi, illetve a filmes életben is egyaránt. A színész már számos magyar filmben felbukkant, azonban július 20-tól Christopher Nolen filmjében láthatjuk majd, az Oppenheimerben. 

Haumann Máté az Oppenheimer film premierjén

Haumann Máté az Oppenheimer film premierjén (Fotó: UIP-Duna Film)

Július 13-án került megrendezésre a film londoni premierje, ahol felvonult a címszerepet alakító Cillian Murphy és a rendező Christopher Nolen mellett látható volt Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Rami Malek és persze a magyar tudóst, Szilárd Leót alakító Haumann Máté is – írta meg a hvg.hu.

Haumann Máté így Hollywood legnagyobb sztárjaival vonulhatott végig a vörös szőnyegen.

A színész korábban azt is elárulta a Spirit.fm műsorában, hogy szándékosan kerestek magyar színészt a szerepre. 

A hír igaz, kint voltam és dolgozhattam Christopher Nolannel és még nagyon sok más, gyerekkorom óta áhítattal nézett színésszel

– mondta. 

Haumann Máté az "Oppenheimer" című film brit premierjén az Odeon Luxe Leicester Square-ben 2023. július 13-án Londonban, Angliában.
Megnézem
Összes kép (8)

Oppenheimer az 1942 és 1946 között zajló Manhattan-terv egyik fő alakja volt, hiszen igazgatóként meghatározó szerepet töltött be az első atombomba kifejlesztésében. A tudóst az „atombomba atyjaként” is emlegetik. Szilárd Leó pedig az első fizikus volt, aki felismerte, hogy a nukleáris láncreakció létrehozható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top