nlc.hu
Aktuális

Újpesti cserbenhagyó elfogása.

Elfogták az újpesti cserbenhagyó gázolót

A férfi ellen hajtóvadászat indult, miután elhagyta a halálos baleset helyszínét.
rendőrség,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán közölte az újpesti cserbenhagyás miatt körözött M. Péter elfogását. A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson fogták el az újpesti halálos baleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét.

 

Január 22-én este fél nyolc körül Budapest IV. kerületében a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében a Mercedes személygépkocsi vezetője közlekedési balesetet okozhatott, amelyben három ember megsérült, közülük egy férfi a helyszínen életét vesztette. A másik két sérültet a mentők kórházba vitték. Egyikük egy 14 éves lány, a balesetben érintett

Fiat Seicentót vezető, elhunyt férfi gyermeke.

Az elkövető a kocsiját hátrahagyva távozott a helyszínről. Két nappal a baleset után a rendőrség a lakosság segítségét kérte a feltételezett elkövető, a Mercedes-sofőr előkerítéséhez, mert a felkutatására tett intézkedések addig nem vezettek eredményre – egészen mostanáig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top