nlc.hu
Aktuális

UFÓ-kkal találkozó magyar pár

Egy tiszaföldvári pár állítja, már többször találkozott űrlényekkel

Láttak már földönkívülieket, sőt űrhajót is.
UFÓ

Rita és Ferenc azt állítják: már többször találkoztak földönkívüliekkel. Az egyik alkalommal éppen előttük szállt le egy űrhajó a szántóföldre – írja a Bors.

A tiszaföldvári fiatal pár a saját szemével és egy távcső segítségével látott leszállni egy űrhajtót a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei pusztapói tanyájukon. Ritáék a házuk tetőterébe mentek csillagokat nézni, de ekkor valami egészen mást vettek észre. “Olyan volt, mintha egy csillag mozogna. (…) A fáknál ért földet ez a valami. (…) Egy sugarat adott ki magából. (…) Van egy elég jó minőségű teleszkópunk is, azzal figyeltük az idegen tárgyat, amire így „ráközelítve” egyértelműen kiderült, hogy űrhajó” – mesélte a lapnak a fiatal nő, hozzátéve: fénysugarakat bocsátott ki magából a gömb alakú űrhajó.

Ráadásul ugyanebben az időben Ritáék egy barátja nagyon bizarr hangfelvételt készített: emberi beszéd helyett valami egészen mást rögzített. Azt állítja, hogy idegen lényekről készített hangfelvételt (itt hallgathatod meg). Rita szerint elképzelhető, hogy amikor leszálltak az űrlények, megzavarták az elektromos berendezéseket, és az ő frekvenciájukat vehette fel az ismerőse.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top