Aktuális

Donald Trump elárulta, mit gondol az ufókról

Az amerikai elnököt egy tévécsatorna riportere kérdezte arról, hogy mit gondol a földön kívüli életről.

Az ABC News Good Morning America című műsorának vendége volt Donald Trump, a beszélgetés közben pedig szóba került az azonosítatlan repülő tárgyak témája is – írja a hvg.hu. A műsorvezető le is csapott a kínálkozó alkalomra, hogy az USA 45. elnökétől megkérdezze, mit gondol a jelenségről. Az amerikai kongresszus nemrég kapott tájékoztatást olyan, eddig titkosított UFO-észlelésekről, amelyek az amerikai haditengerészet, a U.S. Navy szerint a repülés biztonságát is veszélyeztethetik. 

Donald Trump sok mindenben nem hisz, például az ufókban vagy a klímaváltozásban (Fotó: iStockphoto)

Az amerikai elnök elmondta, hogy bár ő maga is olvasott ilyen jelentéseket, tájékoztatták is az esetekről, sőt még azt is elárulta, hogy a pilóták által észlelt jelenségek „mások, mint a korábban észleltek”, ennek ellenére ő nem igazán hisz az ufók létezésében. A rövidke nyilatkozatban nem tért ki arra, hogy egyáltalán nem hisz-e a földön kívüli élet lehetőségében, vagy csak a repülő csészealjak létezésében kételkedik. 

Donald Trump szavait mindenesetre érdemes fenntartásokkal kezelni: korábban kijelentette, hogy a létező tudományos bizonyítékok és a klímakutató szakemberek jelentős többségének egybehangzó véleménye ellenére nem hisz a klímaváltozásban, amit azzal szeret alátámasztani, hogy időnként télen is meleg van, nyáron pedig hűvösebb. De ne felejtsük el, egy olyan amerikai elnökről van szó, aki az orvosok és meteorológusok figyelmeztetése ellenére védőszemüveg nélkül nézett bele a napfogyatkozásba is. 

GIF
Csak okosan, elnök úr!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top