nlc.hu
Aktuális

Lábas Viki vallomása a zenei életéről

Lábas Viki meglepő titkot árult el a zenekaráról

Az énekesnő annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala.

Jubileumi koncerttel készül a rajongóknak a Margaret Island, amely közel 100 dallal örvendeztette meg a hallgatókat az elmúlt tíz évben. A zenekar úgy érzi, sikerének titka az, hogy mindvégig önazonosak tudtak maradni és csak olyan dalokkal léptek a nagyközönség elé, amelyek szívből jöttek.

„Sok műfajban kipróbáltuk már magunkat, de sosem arra törekedtünk, hogy a trendek után menjünk. Sosem arra mentünk rá, hogy nekünk slágereink legyenek. Olyannyira nem, hogy annak idején az Eső című dalunkat, amely által mindenki megismert minket, én fel sem szerettem volna énekelni, mert úgy voltam vele, hogy jaj, még egy szerelmes dal… Tomi, a gitárosunk mondta, hogy pedig lehet, hogy ez lesz a sláger. Mindig arra törekszünk, hogy nekünk tetszen és nagyon örülünk, ha a közönségnek is tetszik” – mondta a Sláger FM-en Lábas Viki, aki új dallal és új lemezzel jelentkezik a Margaret Islanddel.

„A Szombat talán a legszomorúbb dalunk, a nagymamámra emlékezem vele. Arról szól, amikor elfogynak a szavak az asztalnál, nagyon mély” – tette hozzá az énekesnő, aki ígéri, a születésnapi koncerten igyekeznek majd a legnagyobb slágereiket elénekelni. „Ha a családom azt kérné karácsonyra, hogy énekeljem el nekik az ’Eső’ című dalt biztos, hogy nemet mondanék. A próbákon is kicsit elpoénkodjuk már, de természetesen a közönséggel örömmel énekeljük, az egészen más. Közel 100 dal közül kell válogatnunk, minden nem fog beleférni, de igyekszünk egy óriási best of bulit csinálni” – árulta el az előadó. 

Lábas Viki - Margaret Island

Lábas Viki – Margaret Island (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top